Наша любов
Якщо з тобою ми ще на землі,
Купаємося в сонячнім промінні,
Хто скаже -для любові ми старі,
Коли душа продовжує горіння.
Коли цілуєш ніжно у чоло,
І гладиш ,вже засніжене волосся,
Усе не змінно, усе так як було,
Минуле із теперішнім сплелося.
Я відчуваю рук твоїх тепло,
Ритмічний подих й стукіт твого серця,
В твоїх обіймах ,час спинив русло,
І дарував нам на землі безсмертя!
|