Взагалі то можна показувати, але треба бути готовим до не сприйняття. Справді в думках порно крутиться. Мабуть ти смілива Іванна, раз ризикнула надрукувати це. Мда..................
Відкрила квітку свою для тебе, моє Небокрай і Ти вбирав, спрагло вбирав у себе мою ніжність, мою ласку ти ніяк не міг напитися моєю вродою... а я... а я просто віддавала нектар свій Тобі! і Ти розлився... зросив моє обличчя своєю життєдайною вологою.. ти розлився насолодою, мій Небокрай. і це все завдяки мені, твоїй Квітці! ___________ і картинку до цього всього таку щоб аж АЖ! ))))) (аж значить щось гарнюнє, щоб душа раділа, дивлячись на пару))) але таке неможна на головній публікувати, для цього є форум і відповідна тема)
Думаю, що слово "кінчив" тут... ну, як би то делікатніше сказати?... Це слово трохи псує чудовий вірш. Спробуйте викинути це слово - зміст залишиться, але твір зазвучить інакше, ніжніше, жіночніше...
У Задорнова є такий жарт: "Не можна займатися коханням на Червоній полщі, бо порадами замучать". Так і тут... Реалістична поезія не та, що називає усе своїми словами, а та, яка описує реальність "поетично", образно, лірично. Прислухайтеся до Василя Кузана, він поганого не порадить Якщо чесно, то я, читаючи цей вірш, про КАМАСУТРУ подумала із її малюночками.
і люди часто так бувають чогось самі себе блокують й таке буває , мабуть себе для себе не пильнують
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")