Дійсно, що так не було . В попередніх віршах було по іншому... Боязко уявляю нащо спроможеться ваша багата фантазія ще. А взагалі - цікаво. Тільки не кінчайте швидко, отримуйте всю насолоду сповна. Дякую.
гм. Який хентай. Маленькі дівчата, що ще не виросли із Карпи і Дереша, можливо,читатимуть і конвульсивно кінчатимуть кутиками вологих очей.(Хм.. теж заслуга). Але я направду думала, що наша література уже переросла порнореалізм, що його допалися зголоднілі ( "В СиРиСиРі сєкса нєту") постсовіцькі літератори.
Навпомацки - це круто! Чесно кажучи, як на мене, жіночій поезії не вистачало відвертості. Головне, щоб ця відвертість залишалася цікавою і не переходила в "беспредел". Але... Якщо Іванна починає там, де її колежанки кінчають - з нетерпінням чекатимемо нових творів. Удачі!!!
Ви про що7 Знову про монохром екстогенезу предиактивності таракопластика? Трансляція транквізаторів теломеризацією являється лабелістикою. Чужа гальярда аксерофтол не вилікує. Анно, новизну бачу у ваших віршах, але в такому вигляді і коментарі сприймаються важко. Читач-слухач не встигатиме словники до рук брати, або просто відмовиться це робити. Повірте. У всьому повинна бути міра - Ви у зайнятій позиції, Зменшіть кількість сигарет. Поміняйте диспозицію І стрімкішим буде злет. Не посієш первопутками Мертві зібрані слова. А ні радістю. ні смутками В них життя не виграва.
А можна все те що написали, написати трошки зрозуміліше. (а то я відчуваю себе відсталим від життя. Хоча цілком ймовірно що воно вже так.) Це я до Василя.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")