Солов’ї співають В нічку темну в гаю. Я тебе чекаю. Жду кохану свою. Ти прийдеш до мене, Як до літа весна. Я скажу тобі, Що ти дуже красна. Я скажу тобі, Що ти хочеш почути. І тоді вже нас Ні для кого не чути. Світить місяць диск. Освічує село. А мені з тобою Дуже весело. Я щасливий став, Як тебе діждав. За тебе б зоря Я себе віддав. Я прийшов в садок. Вітер теплий дув. Я до тебе знов Ввечері прийду. І заграю пісню Для тебе в саду. До твого вікна Я підійду. Я прийду колись До тебе знов. Розповім тобі Про мою любов.
Ніхто не відреагував і майбутній сіяч слова десь заховався , але ж він намагався ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")