Мирослава Вікторівна, якщо ви в третьому рядку першої строфи добавите два склади, а із останнього буде забраний один зайвий - обов'язково за вірш поставлю - 5. Ніжний, щирий. любий мій... Боязко кохати... Наголоси!!! Слухай неньку! Дякую. 5.
У рядку "Ніжний, щирий..." слово "любий" в мене є. Просто друкувала і спішила, мабуть, пропустила. Тому цей мінус забудьте. Щодо останнього, то подумаю. А неньку я ніколи не слухала, бо живу без неї. Дякую за коментар.
Вибачатися не треба. Це не те, що Ви подумали. Просто з самого дитинства мене від неї забрали. Вона жива. Бачу її раз в неділю. Я привикла жити без неї. І все. Тому вибачатись немає чого. Плюс в тому, що я сама всього вчуся.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")