У день закоханих мій милий Дарую знову я вірша Ти голубе мій сизокрилий Навіки буду я твоя Весь вечір я тобі складала Слова кохання у вірші Я дуже сильно тебе кохаю Ось ці слова все рвались із душі. Хотілося тебе обняти І ці слова, ну так вже тихо прошептати Щоб ти один почув лиш їх І щоб хотілося сказати Вони найкращі від усіх І взавтра встану я раненько Відчувши присмак твоїх губ То ти мабуть моє серденько Торкався ніжно моїх рук. Якби могла я полетіти Летіла би до тебе милий А би хоч на хвилинку вспіти На тебе глянуть мій єдиний Присвячено Ярмоловичу Віктору Миколайовичу 14.02.08.
|