НЕ КАЮСЬ Це не сон оксамитовий, це не місячна казка - Знову щастя довірливо притулилось до ніг... Нерозхлюпана ніжність, нерозтрачена ласка... П*ю із вуст твоїх знову неспокутий свій гріх. Відлік щастя свого з тебе хочу почати, Хай коротке воно, але поряд з тобою,- Від найпершого слова і до нової втрати, Від цілунку твого і до нового болю... Нерозхлюпана ласка, нерозтрачена ніжність... Від цілунків твоїх і від сліз задихаюсь, Бо коханою бути ніколи не пізно. П*ю солодкий свій гріх і не каюсь. Не каюсь!
|