Я сповию тебе в свою ніжність
І нікому уже не віддам.
Ми будем і щасливі і гршні,
Хай пробачать за все небеса.
Я сповию тебе в свою ласку,
Свого серця віддам я тепло.
І тоді ми повіримо в казку
І кохання заб' є джерело.
Принесу у долонях я щирість
І найглибші збуджу почуття...
У душі напишу я пунктиром,
Що ти радість мойого життя.
|