Малюю образ Ваш. Міраж…
Ніч прагне шовком землю вкрити.
Чарівний виткався пейзаж.
Тривожні чую серця ритми.
Горить серденько у вогні.
Журюсь… Вам інша до вподоби.
До неї не ревную… Ні!
Причарувати — марні спроби.
Хотіла пристрасно любить,
Та почуття ховати мушу.
Як дощ не можна зупинить,—
Так і любить ніхто не змусить.
09. 05. 2019 рік
Картинка з інтернету
|