Про щастя мені розкажеш? Відкриєш свої секрети? Ти «проти» і «за» чим важиш? Повідаєш: хто ти, де ти? Дозволиш забрати серце, Собою заполонити? Чи згідна ти сіль із перцем Прийняти і не винити? У чому твоє натхнення? Бажання твої від кого? Чи здатна ти буть мішенню Амура, від нині, мого? З ким вчора ти час звіряла? Кому віддавала душу? Безмежно кому довіряла? А з ким відчувала сушу? Що важить для тебе більше Взаємності і довіри? Чи спокою маєш нішу, Без всяких відтінків сірих? Чи вдосталь ти вже смілива І віриш у силу щастя? Чи жодна життєва злива Не змиє твоєї власті? Якби ти спитала в мене, Все те, що тебе питаю, Я просто змінив би тему, Бо щастя… не пам’ятаю…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")