Вві сні сьогодні бачив я міраж:
Пісок і пальми, море, дикий пляж,
Ти зачаровано пірнаєш глибиною,
Мов та русалка, дражнишся зі мною...
А потім грієш вигини на скелі,
Лунає сміх, захоплення веселі,
Неначе крилами, руками я махаю,
Щоб з висоти побачила: "КОХАЮ...".
Прокинувшись, вглядаюся у небо,
Крізь час і простір лину я до тебе, Малюю мрію на прозорім склі,
Як ми летим з тобою на Балі...
|