Засійте променем весняним своє серце…
Нехай розквітнуть там любов і мрії…
І щастя хай душею розіллється…
Нехай відтануть віра і надії…
Хай заіскриться у любові погляд…
Рука в руці хай душу відігріє…
І хай осяє розум вірний здогад…
Лиш у любові ми життю радієм!..
|