Так хочу притулитися я носом В твою щоку колючу – найріднішу… Я обійняти тебе дуже хочу… Не відпускати й на хвилину більше… Зажмурившись, обняти міцно-міцно… Щоб як в дитинстві – «Я люблю міцніше»… І сміхом розсипатись щастям гучно… Для мене ж ти найкращий, наймиліший… Моєму серцю ти як кров життєва… Без тебе сонечко інакше зовсім світить… Може для когось почуття проблема… Моя ж душа твоїй щоденно світить… Я хочу цілувати твої скроні… Коли ти спиш, мій рідний, на світанку… Ділити в дотику тепло з твоїх долоней… В твоїх обіймах зустрічати ранки… Вустам твоїм коритись завжди хочу… Вони дарують ніжність і вогонь… І насолоди океан щоночі… Весь солод я вустам твоїм віддам… А ще хочу тулитись в мужні груди… І відчувати спокій, як дівча… І знати, що ти завжди поруч будеш… Адже в любові в нас одна на двох душа…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1554 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")