Бережіть, Люди, своє серце…
Світло в душах своїх бережіть…
І цінуйте і те, що озветься…
Що кохання дарує щомить…
Бережіть почуття щохвилини…
Може ця є останньою мить…
Може завтра в холодні години…
Лише спогад зуміє зіргіть…
Не жалійте Ви теплого слова…
І шануйте Ви душу чужу…
Часом зранить байдужа розмова…
Може вчасно слова ці пишу…
Не кидайтесь пустими словами…
Не марнуйте Ви часу на злість…
Не тримайте у серці образи…
Лиш любов віддавайте у світ…
Бережіть у серцях своїх ніжність
Теплоту чужих душ бережіть…
Аби потім не мріяти вічність…
Про любові тепло, хоч на мить…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1383 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")