Хай буде так, в минулому житті, ти не лукавила… вустами…
Зітри мене і з часу, і з життя, Помнож на нуль емоції і щирість, Нема душі, втекла без каяття, Міняючи любов на вічну сирість… Я обійму самотню пустоту, Не озирнусь у слід насмішці долі, Обрав тебе, текілу, саме ту, В якій: і лайм, і є гірчинка солі… Я переграв у партії усіх, Намалював омріяні висоти, Але тебе, кохаючи, не зміг, Наблизитись до щастя ні на соту… Я – на колінах, падаю у низ, Приречено здіймаю знову очі, Ніхто й ніколи не побачить сліз, Не покажу, як серце кровоточить… Не убивай мене у почутті, Не закривайсь парканами, мостами, Хай буде так, в минулому житті, Ти не лукавила… вустами…
Багато цікавого . А любов ПРЕКРАСНА І МОГУТНЯ СИЛА !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")