Шкода, не стерти із грудей Ті почуття, про тих людей, Які торкнулися до серця, Сипнули щедро солі й перцю… І прикро дуже за любов, Яка труїть до віку кров, Бо бродить колом із тобою, Пече минулим аж до болю… І ще ніхто не відпустив, Кому гніздо своє мостив, Не раз довірився наосліп, І звеш це подумки, як – досвід… На жаль, не вирвати душі, Що пише ці сумні вірші, І хоч призначення – крилате, Вона приречена… палати…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")