Ти напишеш мені вірші, Пару речень, про дві душі, Про обійми посеред площ І про наших цілунків дощ?... Тільки в віршах і поміж рим Не сховаєш себе під грим, Адже музи нестримна сила Надихає розкрити крила… Ти розкажеш мені про нас, Про щасливих відносин шанс, Вже якого могло не бути? - Бо не можу тебе забути… Я чекаю, щоб віч-на-віч Ми проводили день і ніч, І щоб цю почуттів розмову Ми вторили щомиті знову… Ти промовиш мені слова, Щоб відчув я у серці два? Ти готова довести світу, Що зустрілися ми любити?...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")