Шукав тебе, знайшов, чекаю, Рахую миті самоти, І образ твій в думках плекаю, Мені потрібна саме ти… І ні мелодії не тішать, Ні зранку трелі солов’я, У забутті і мудрій тиші, Шукав, знайшов, чекаю я… У тебе – море забобонів, Турбот, обов’язків, присяг, А в мене – грані заборонні: Шукав, знайшов, свого досяг… Що заслужив, - усе отримав, І в безкінечності чекань, Пишу сумну, бентежну риму, А ти мовчиш: чекань, чекань… У невідомості лякає, Ні, не кохання крадькома, Шукав тебе, знайшов, чекаю, А чи чекаю – не дарма?…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")