Я запитав, чи можна цілувати… Як перший раз, зустрівши почуття… Ну й хай, тебе я хочу дивувати Спросоння, днем, щоночі, все життя… Так не рішучо знову притулюся, Вдивляючись у тисячу питань, Бо ще не вірю, бо іще боюся, І подумки молюся: не розтань… У затишку невпевнених обіймів, У трепетному дотику долонь, Ти – героїня романтичних фільмів, Ти – мрія, що зажевріла між скронь… Шкода, я – не провидець, не оракул, Але, пульсує все єство моє, Бо долі не обманеш, серця, знаку, Я дякую за тебе, що ти… є…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")