Ти – сон чи щастя наяву? Не вірю досі, що існуєш… У серці спокоєм пануєш… Тобою марю і живу… Мене ти затишком укрила… Я водоспадами стікаю… Від всього світу утікаю… А за спиною – наче крила… Ти – норовлива, незалежна… Водночас – ніжна і м’яка… Не як усі ти, не така… Тому й моя любов – безмежна… Не просто втілювати мрії… І стерти важко зради втому… За мить змінитися самому… Та запал твій так сили гріє… А може ти – щасливий сон? Боюсь свої відкрити очі… Ти – світло дня і темінь ночі… Вустами подих в унісон…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")