Вітання з Днем Валентина
Привіт. Як справи? Знов я спозарання.
І знову за наявності підстав.
Пишу тобі вітання з Днем кохання.
Бо маю право - я вже покохав.
В цей день усі бажають всім влюбитись.
А тим, хто вже - щоб їх любили теж.
Неко́ханим - взаємності добитись.
Ну, тобто, день бажань коханнь безмеж.
А знаєш, як відчути, що кохаєш?
Без думки про кохану не заснеш.
З ім’ям одним ти ввечері лягаєш,
З ім’ям тим спиш, і з тим ім’ям встаєш.
Прокинувшись, завариш чашку чаю.
Умиєшся, залізеш в інтернет.
І весь цей час нікуди не зникає
Єдиний, неповторний силует.
Гортаючи фб-,чи твіттер-стрічку,
Зустрінеться якийсь тебе шматок-
Ось чолка, як у тебе. А ось щічки.
А ось, ну геть! Ну, геть як твій, вінок!
Ось дівчина стоїть, як ти стояла,
Коли в парку тримала той листок.
А он рекламка з сайту замелькала,
Де в сукні, як в твоїй, воротничок.
О! Пісня Дорна в радіо заграла.
Не любиш Ваньку Дорна до цих пір?)
Оо, цей актор… нуу, як.. ну ти казала..
Ну, з того фільму, там де він вампір…
Ось так живе закохана людина
З коханою людиною в думках.
І саме ти для мене та, єдина,
Обдумана й описана в віршах.
Додав: Мостюк (14.02.2022)
| Автор: © Мостюк Сергій
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання , Мостюк Сергій
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2842 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА