Де взяти гумку стерти тебе з серця ...
Або хоч спогад де приніс ти біль...
Душою де боролась як зі смертю...
Де вибір кожен твій - як підлий звір...
Така моя душа- тендітна, світла...
Там струни скрипки, а не контрабас...
Я полюбила, що й до болю звикла...
Ти ж "показав" життя, майстерність, класс...
Я воскресала наче після бою...
Я в власні страхи впевнено зайшла...
Після кривавого глибокого двобою...
Я власну силу й спокій віднайшла...
З тобою як, допоки я не знаю...
Хіба не знаєш, досі, нащо я...
Й мабуть даремно я чогось чекаю...
Мене ж чекає вже нове життя...
Так шкода, що ти мудрий лиш віршами...
І до нестями любиш лише там...
Тільки любов, яка дається Небесами...
З відмовою вернув ти Небесам...
І знань гора, і гордості у слові...
І пошуки причин і бід зв'язку...
Просив в віршах у Неба ти любові...
В житті ж цінив її не більше п'ятаку...
Закоханість... можливо, пристрасть також...
Як чемпіон та лиш коротку мить...
Не ризикнув зустрітись з глибиною...
Та справжній в глибині вогонь горить...
Може колись... Як заживуть всі рани,
там де лишив в душі болючий слід...
Може тоді розтануть лідниками
життя в душі й шляхи нових доріг...
Ще ниє десь як бачу твої очі...
Саднять помилки у легені десь...
Змивають образ сльози серед ночі...
Допоки місяць з неба аж не щез...
Як дар мене дали тобі чи кару...
Сам запитай себе десь в глибині...
І запитай, про що шукав ти пару...
І чи любив хоч раз в своїй пітьмі...
Чи заслужила так, питати марно...
Якщо прийшло до мене, то моє...
Засвоїла урок, глибоко, гарно...
Душу ж не зрадила і серце я своє...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2128 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")