Де знайти мені ворожку,
Що ті вроки познімає?
Стільки років, Боже, Боже,
Без взаємності кохаю.
Бачу другу, третю, п’яту,
Плоті спрагу напуваю,
А уранці, уже завтра,
Знову віддано кохаю.
Наче справжній божевільний,
Де б не був, я відчуваю,
Як мені адреналіну
Її вуст не вистачає.
Споглядаю, як на образ,
Слід цілую й завмираю,
В грудях стримую свій голос,
І кричу, кричу: - Кохаю!!!
Де знайти мені ворожку,
Що зварила б мені чаю
Від кохання, що безбожно
Мене щастям напуває...
|