Твій голос чую, як спасіння І слухаю, немов шедевр. Він – тихе, ніжне голосіння, Що зачіпає кожен нерв. Він музика душі моєї, Що до небес уже летить І мовкне, тихне і німіє, Бо слухає, бо п’яно спить. Коли почую як не зараз Оці божественні слова: Манливі, наче чари Й прості, як два на два. Я хочу тиші і спокою Й твої слова на фоні них Здійсни маленьку мрію мою: Ти просто лиш заговори.
|