Від твоєї краси утекти неможливо, Не сховатись від неї ані вдень, ні вночі. Ні у хугу січневу, ні в травневую зливу Порятунку нема - хоч мовчи, хоч кричи. У найдальші куточки душі зазирають Твої очі щасливі, а часом й сумні. І нашіптують щось, і печаль розганяють Твої губи, і сняться щоночі мені. Від твоєї краси неможливо сховатись, Нереально втекти, біжи не біжи. І благаю тебе у думках я зостатись, І в думках просиш ти:" Залишися, не йди"
|