Ой та у Виноградові клімат як у Криму. Тобто наше Виноградово сонячне. Прийдеш то і ти запашієш, аж щоки запалають, обіцяю Ну все добраніч тобі і твоїй родині
...А кохання йде із неба Й стелить в ноги, мов палас. Ті цілунки, що для тебе Дарував я вперший раз... Як я зрозумів перші два рядочки, із неба коханням сіється холодний сніг, а далі ви продовжуєте про перші цілунки. Здається гарно - перший сніг і перші поцілунки, проте в даному випадку не відразу здогадаєшся про що мова, а якщо здогадаєшся, то будуть мучити сумніви чи вірна була здогадка. Вчитайтеся уважно в текст. ...Приїзджай, прошу, кохана, Я без тебе сам не свій. Вдома добре, та хто каву Там подасть з міцних обійм? Тут і СТЬ З М чого слід уникати, а особливо особисто мене вразило подати каву з міцних обійм. Не хочу образити, але запитаю вас - із ваших міцних, сусіда, кума, друга? Про що знову мова пробую уявити, але чіткої картини уява чомусь не малює. Щось ви в цьому вірші перемудрили з образами, Олександре, погодьтеся, будь-ласка, зі мною, бо мої запитання не закінчилися на цих конкретних прикладах. Прошу тільки зауваження сприймати з розумінням.
У танці днів вальсуюче життя кудись спішить нести любов посеред нас давати всім бажання й мрії днів і марення вальсовано нічні ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")