Розлука
Знову сонце заховалось
І на шибках все рябить
Я однесенька зосталась
Тихо дощик моросить.
В небі пташка пролітала
І беззвучним змахом крил
Вона щось мені вказала
Може, мати більше сил?
Сумно вітер вколисає
Молоді тонкі деревця
І ніхто в цей час не знає,
Як приходить біль до серця
Ти далеко – я це знаю
І не треба зайвих слів
І ніщо вже не втішає,
Крім яскравих, теплих снів.
Лише це слово «розлука»
Душу тривожить, ятрить
З тобою й без тебе – все мука
Тільки подушка сльозами пахтить.
30.09.09
|