У порівняння не ідуть Дві іскри полум'я любові. В одній - емоцій каламуть, А в іншій - виважене слово... Здається, тут емоції трохи переповнюють розсудливість. Проте, як нам без них...
Напевно в цей час був час духовного накалу , бо писалося майже безперебійно . Почуття вимагали слів , поділитися із усіма своїми переживаннями , і тому багато що виходило навіть досить і досить добре на високому рівні , і мабуть не вимагало багато праці над вдосконаленням тексту . Головне зберегти такий накал на все життя , щоб продовжувати писати і вдосконалюватися .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")