Ти просто друг... Нічого більш не треба, Ти просто друг... Тобі довірюсь я. Скажи мені чом так далеко небо, Чому сьогодні я не є твоя? Мені ти друг... Тобі цього не треба, Мені ти друг... А хто для тебе я? Чому зірки всміхаються до тебе, А ти не знаєш, що з них якась моя? І що це дружба? Прояв це любові? І що це дружба? Щастя чи біда? І в радості, і в смутку, і у горі Підтримка друга буде вся твоя.
|