Мій любий Немо, мій маленький Ніхто, як будь яка дитина ти прагнеш Мами - Любові - безкорисливої, всепрощаючої, найщиріщої, милої, ніжної... Мама - найкращий Друг. Кохання - тільки різновид, або вживання синоміма до Первозданної Сили. І як Мати відчуває своє дитя ще в утробі, так і Бог милує дитину почуттям Блага(Любові). Немає інших, тих чи когось, їх... є тільки Благо, яке ми- люди втілюємо у різних по періоду часу образах. Маючи надію віднайти у ближній людині подобу ідеалу, певного Абсолюту. Мені хочеться дати тобі Материнького Молока, але зазвичай дітки самі віднаходять Мамину цицю. У тебе є все для Щастя. Тож будь Щасливим!
Хіба небо повинне вирішувати "Бути чи не бути?"? Воно тільки звело вас. Хочеться, щоб той жіночий світ не був ілюзорним, а щоб він став реальністю - це залежить від чоловіка, від його любові.
Вам самому рішати, Хто Вас кохеє... Пора плоди збирати, Ті,що серце жадає. Озирніться кругом, І відкрийте очі. Ніхто ,не гонеть батогом? Голим серед ночі !
серед любові важко щось казати ... то краще просто промовчати ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")