І справді молитва... Дуже гарно!!! Дуже-дуже!!! Колись я також писала молитву. Напишу свій старий вірш у Вас в коментарі, можна? Він написаний був на конкурс "Я вірю в майбутнє твоє, Україно!"
Молитва за Україну
Як промінь сонця, кущ калини, В житті надія є й любов, І віра в долю України Росте в моєму серці знов. Юнак у небо подивився, В бездонне, сповнене тривог. Мовчав цей хлопець? Ні, молився, А що просив, лиш знає Бог. Його вуста ледь шепотіли: „Будь ласка, Боже, щастя дай! У час важкий, у час немилий Ти землю цю не покидай! Нехай всі разом будуть люди, Єднай серця їх і думки, Ти ж бачиш, єдності не буде – Все різне скрізь, все навпаки. Одне нас може об’єднати – Єство вкраїнця, дух святий Усе можливо подолати, Коли об"єднаними йти, Разом сміятись і творити, А Ти людину не покинь, Їй дай можливість мирно жити, Надіятись і розуміти – Оце і все. Молю. Амінь.”
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")