Квітка шипшини в автобус зайшла, квітка шипшини ще не поспіша, стигне, ще сходить з губ пурпур, іще чує плече зустріч з його плечем. Ліній кросворди і гамірність пар здійснюють перше затягнуте па. Квітці шипшини в далеке вино втрапило сонце. Розкрито вікно. А їй не треба діставати той милий образ винуватий. А їй не личило б пускати у лунку Місяця сльозу. Навіщо треба при сторонніх вдивлятись в зміни на долоні? А їй не треба зараз змін. Її чекатиме лиш він. Їй не потрібно ще і ще колекціонувати не. Автобус рушив, щоби знову долати відстанню умови. Нізвідки рушив і внікуди. Дорога нетривкою буде, летітимуть розкрито вікна, а в них вдивлятиметься квітка так пильно, як раніш ніколи. 19.01.09.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")