Як хочеться жити й кохати, І бути весь час молодим. І кожний світанок вдихати Туманів майбутнього дим. Як хочеться жити й кохати Не жінку свою, а оту, Що подихом вітру обняти Вдається в сусідськім саду. Я хочеться жити й кохати Бажає гаряча душа. Хіба я у тім винуватий, Що музу сусіда втіша? Як хочеться жити й кохати Сьогодні, весь час - до кінця! Чуттями душі напувати Зістарені в буднях серця. Як хочеться жити й кохати!..
Головне, щоб близькі не ревнували, а розуміли мене і не робили з моїх захоплень ніяких трагедій. З тиском не все гаразд донині, але ви надихаєте на лірику незважаючи ні на що. Дякую.
так життя це любов і хочеться побільше віддавати .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")