Ти до мене у
темряву тихо ввійди
Зорепадом надій, сяйвом
місяця вповні,
В інший світ
забери від незгод і біди,
У небачений світ,
чарівний і гріховний.
У кімнаті вечеря на
двох і камін..
А в очах грає
полум’я свічки і ласки..
З ароматом троянд
розтає парафін…
І тепер вже
інстинкти ведуть мене в казку.
Один простір на
двох у сплетінні бажань,
У танку закружляй, божевільно і сміло.
Насолоджуйся смаком
моїх поривань!
Я тепер говоритиму
серцем і тілом!
|