Хто ми?..
Хто ми? Навіщо пусті ці слова? Де ми? Значення,нажаль,вже нема. Навіщо при зустрічі знову мовчати, А голос душі так хоче кричати! Чому наодинці ми разом з тобою, Граємо знову акторською грою? Коли не самі-ти мене геть не чуєш, Мені та й собі почуття всі марнуєш. Набридло чекати від тебе дзвіночка, У серці ламати сходинки місточка. Бо знаю,що ти не подзвониш мені. Напевне це важко зробити тобі.. Дивлюсь на зірки,які сходять повільно, В ручках стискаю рожевий мобільний, А серце аж плаче,немає дзвінка, А біль така млосна,така голосна... В думках тільки ти...Нікого не бачу, Всередині чути питання "Пробачу? Не знаю,не думаю зараз про це, А по щоці щось вологе й м"яке... Все тіло заклякло,немає вже сил, І кров по душі мов червоний акрил. Так боляче,слова сказати не можу. Та й добре. Чим я собі допоможу? Так хочу я знову тебе обійняти... Простягнути рученята,ніби літати... Цілувати тебе,цілувать безупину, Тебе приголубити,ніби дитину... Почути банальні слова "Я кохаю!" У відповідь відповісти"Сонце,знаю!" Ох,де ті дні,де хвилини,де ділись? Де ти? Де ручки,що до мене просились? Я сама. Ти один. Між нами півкілометра. Ти ще живий. Я ще не мертва. Чому ми не поряд? Не разом чому? Кому все тепло віддаю я?..кому?.. Дивлюся на зірки,які сходять повільно В руках знову тримаю старенький мобільний. А серце вже гине.Немає дзвінка. А біль на душі тиха...НЕголосна.
Додав: Леська (07.01.2010)
| Автор: © Леся Вихованець
Ключові (? ): очікування , стриманість , Біль , Надія , кохання
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА