Настане день. Він прийде неодмінно, Коли нарешті стрінемося ми. Я стану перед вами на коліна І обніму вас білими крильми. Можливо ви того і не помітите, Але однак щось зміниться в житті. Я вас своїми світлими молитвами Спасу від небезпеки у путі. А схочете з долонь моїх напитися - І з цим також не виникне проблем. Для вас я стану чистою криницею, А ви - моїм криничним журавлем...
|