Чому так серце в'яне від образ, В судомах корчачись від болі, Воно повільно стримуючи час, Безсильно б'ється у неволі. Чому так мало місця у мені, Бо для душі так хочеться спокою, І так втопитися бажаю у вині, Сп'янивши внутрішню покору. Так важко у вікно дивитися вночі, Бо в мороці думки перегорають, Я наче хрест тримаю у руці, То почуття мене вже розпинають. Можливо, каюсь часто у житті, Можливо, часто вибачаюсь, Однак душа покинута в смітті, І серце вирване - вмирають. Повільно серце в'яне від образ, Від крові вивільняючи судини, Гарячим поцілунком вилікує час, Печальний образ щирої людини.
|