Чому так складно нам з тобою? Для чого так багато болю? Чому не можемо зійтися? Чому у снах мені ти снишся? Як тяжко все це відчувати, Тебе у снах лиш зустрічати. Як тяжко знати, що втрачаєш, Все те чого ітак не маєш. Чому без зустрічі наші прощання? Чому без відповіді це моє кохання? І ще безмежно отаких «чому», Та все одно тебе люблю. Для тебе все, що хоч зроблю, Усе на світі віддаю, Щоб з вуст твоїх почуть слова: «Я теж тебе люблю».
|