Навіщо знову болісні слова, Брутальна річ, відверті зради, Плітки права чи знову не права, Заради чого сльози рік? Заради ТІЄЇ миті, що душа тріпоче, Мов та голубка і в екстазі б'ється. Не хочу так, не можу і нехочу, За мною тінь ЇЇ думок женеться, ЇЇ проклять, ЇЇ благань, я знаю, Ти був ЇЇ, й на мить стаєш моїм. Я заважаю й сердце зневажаю, Що піддалося чарам злим твоїм, І попри все кохає.
А без сліз радості не буває, тим паче - радості кохання.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")