* * * Після осінніх невдач Після зимових пробачень Ти наді мною поплач, Хоч я і буду невдячним. Ти лише твердо затям, Як нас на світі тримає Ця нагорода життям, Де насолода - навзаєм. Ми відсвяткуєм весну Смутком легким і ласкавим. Я потім знову засну, Тільки уже - між зірками...
|