Якби зустрітись на рік раніше А досвід мали такий же самий, Якби звели нас бурхливі хвилі У чорній бурі сліпого смутку, Якби ми жили з тобою спільно Ділили весни, в тепло повиті – Світило б сонце не так , як нині, Слова, звичайно, звучали б інші. Якби ми спали з тобою поруч, Якби між нами не впала прірва Я був би, може, такий щасливий, Щодня носив би тебе на крилах І дарував би любові спокій, У кожнім слові вчував би пісню... А може, був би тоді щасливий Якби ніколи ми не зустрілись...
2000р
|