Вірш прекрасний. Таке відчуття, ніби про багатьох з нас. Дійсно, хоча б у снах і мріях ми можемо собі багато чого пробачити, у тому числі і минуле кохання. Жаль.
Не просто вірю - знаю. Однак той, хто показує мені ці сни, завжди(чи майже завжди) їх стирає. Залишаються найяскравіші моменти або самі лише відчуття(відчуття присутності?). На жаль.
Сумний, дуже сумний вірш... Аж сльози виступили на очі... А я так не хочу, щоб любов проходила!!! Страшенно не хочу!!! :smile: Треба тримати її якомога довше і міцніше, може, врешті вдасться втримати... ДЯкую Вам за чудовий вірш!
Людмило Любов нікуди не йде більше того від нас, це людина у певний час перестає її відчувати, змінивши милість на злість, спогад на забуття, Любов на порожнечу. Любов не може бути тимчасовою, вона вічна, саме вічна, просто ми у кожен відрізок часу по мірі своїх захоплень обираємо нові об'єкти кохання. Любов не розбиває серця не гнявить душу, вона приносить тільки Радість і тільки Щастя, бо вона ЛЮБОВ. В іншому випадку це просто плин схожих на неї почуттів. Саме тих почуттів завдяки яким ми вчимось Любити. І будь ласка сумуйте на здоров'я якщо вам так хочкться, але краще радіти, краще сповна дарувати свою Любов у сьому живому оточуючому вас, адже саме так вона нікуди не йде, вона Живе у різних своїх проявах....
svetakedyk - це недосяжна висота, це щось надзвичайне, зіткане із СОНЦЯ, ДОБРОТИ І ЛЮБОВІ, густо замішаній на КОХАННІ. Планка дуже висока і, вимоги відповідні. Тому на свій захист скажу так: я ще жодного разу не ділилася із сайтівцями видуманими(надуманими) чи чужими думками , історіями та почуттями. Дякую. Я спробую виконати Ваші поради.
Світлана сказала слова які я можу подвоїти. Одного разу я, будучи на роботі, побачив на пероні "парочку", літнього віку. Він обіймав її за плечі а вона дивилась у його вічі. Думаю це почуття існує, не думайте що я спішу жити але дуже хочу дочекати до таких часів у своєму житті. Любові Вам Людмило, натхнення та поваги, і не ввагайтесь розповідаючи про кохання, тут Ви завжди знайдете розуміння. Вірш КЛАСний.12+++
Я також таку пару знаю. Вони разом вже більше, ніж мені років...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")