Порада
Допоки з іншим ти у парі Живеш у буднях сірих днів, - У смутку будуть очі карі Закуті в тишу вечорів.
Невже тобі цього замало,
Щоб усвідомити й збагнуть,
Що не своє життя зламала,
А щонайменше три, мабуть?
Мені чуття твої незримі, -
Але на світлі і в теплі
Не приховаєш ти за гримом
Щоденні сльози і жалі.
Кричу тобі не вперше : - Годі,
Вбивати душу не одну!
Перебреди ненависть бродом,
Пірни в кохання глибину.
Взаємність, знаю, болі зрушить,
Печалі давні спопелить.
Теплом твою наповнить душу
На все життя, а не на мить…
Проте мовчить любов несміла
Сьогодні знову, як торік.
Та поглядає підозріло
З-під заволожених повік.
|