Швидко день за днем летить, І кожен день мені як мить, Бо не живу я, а кохаю, Думками повний я до краю Лише про неї та про нас... А дні біжать, тікає час. Добро та дружба, ніжність, ласка, не покидайте, ну будь ласка! Навколо зміни, їх боюся, В життя нове невпинно мчуся. Кохання у душі горить - Душа радіє та болить, Його від вітру захищає - Нещадний вітер все здуває... Кохання, спокій та усмішка, Лише для вас життя доріжка! Той час усе зітре навіки... Лише опущені повіки Відкриють спогадів архів. Усе згадаю, що прожив. Згадаю, тихо усміхнуся - І далі по життю помчуся. Літати важко у безодні... Я житиму лиш днем сьогодні!
|