Звільни мене від самоти
Своїм гарячим сміхом.
Мені натхнення не знайти
Без щирості та втіхи.
Мене від болю увільни
Своїм крилатим словом.
Не буде скарги і вини
У затишку розмови.
Від німоти звільни на мить
Своїм невпинним співом.
Навчи у радості любить,
Бо вмію тільки в гніві.
Звільни від реготу брехні
Мої старання кволі.
Вкажи мені шляхи земні
Проти твоєї волі…
|