Ти платиш сексом за моє щире кохання А компліменти то як чайові Приховую те пристрасне бажання Бо непотрібним мусором приходиться тобі І не треба моїх сліз і сміху Вони камінь на душу важкай Шукаєш милий лиш для себе втіху Серед інших ти як дятел діловий Я абсолютно нічого не чекаю від тебе Забирайся! Я більше не хочу тебе знати! Кляну той день що тебе зустріла І каюсь що вмію кохати…
|