[b][color=purple][size=12] Мені розповідають, що кохання, то найдивніше в світі почуття: Воно приносить й радощі, й страждання, Дарує віру в краще майбуття. Бува воно жорстоке й сильно жалить, закоханих прямісінько у серце. Бува воно нас радує та бавить, у щастя відчиняючи нам дверцю. Душа співає! На вустах усмішка: Яке ж чудове все таки життя! І поряд любий ніжний, наче кішка - Стискає серце сильне почуття.
|