________________________________ Аркушем чистим -
як степом неораним.
Небом безхмарним
лечу я лелекою.
Листям осіннім я стану
чи вороном?
Інеєм-холодом?
Літньою спекою?...
Скоро до тебе -
дощем несподіваним,
краплями літер
у вікна завзятими.
Під найріднішим
епіграфом-іменем
вірш напишу
почуттям розіп'ятим.
Болем розлук
і, напевно, надією,
я заримую
це мокре віконечко!
Ранок прийде,
розфарбований мрією,
зітре вірша мого
гумкою-сонечком...
Спасибі за щедрі оцінки! Всім - теплої, золотої осені та прекрасного настрою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")