Ти знову безглуздо рахуєш хвилини: Чи прийде, не прийде? Щоденник в клітинку За грати сховає думки. А мо' розірвати Чорнильні із слів намистинки? І кожні три крапки на вибір ночам, Слова не здаються спокою. І втиснене знову: «Його не віддам» Лишає дует самоти із тобою.
Сильно, образно, напрочуд гарно звучить рядок: "Щоденник в клітинку за грати сховає думки". Сподобався також глибокий за змістом останній: "Лишає дует самоти із собою". Враховуючи реакцію Мирослави на негативні зауваження, більше нічого говорити не стану...
Мірочко, просто крилаті вислови: "Щоденник в клітинку за грати сховає думки". "Чорнильні із слів намистинки". "Дует самоти із тобою". Вітаю! Дуже гарно!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")