Неначе спогади яскраві,
Злітає листя із верби.
Якби любов була ласкава
І гордим я не був якби…
Покриті шаром падолисту
Сліди недавньої гульби.
Якби не наше товариство,
А ми удвох були якби…
Іскряться приморозки сині
На листі зрання щодоби.
Якби не мав уже дружину
І чоловіка ти якби…
"Курли” останнє журавлине,
Мов пісня сповнена журби.
Якби у серці біль загинув
І більше радості якби!..
|